• 1392/07/06 - 13:36
  • /Z73h

اندازه‌گیری آلاینده‌های زیست محیطی و مخاطرات ایمنی و بهداشتی کارکنان در بیمارستان متینی

در راستای اجرای پروژه سیستم مدیریت یکپارچه (IMS) در بیمارستان متینی، اندازه‌گیری آلاینده‌های زیست محیطی و مخاطرات ایمنی و بهداشتی کارکنان در محیط کار توسط شرکت بهبود طاها فرایند انجام شد. دکتر علی خندان قائم مقام رئیس و مدیر بیمارستان متینی با اعلام این خبر افزود: سیستم مدیریت یکپارچه (IMS) برای اولین بار در سطح بیمارستان‌های وابسته به دانشگاه علوم پزشکی کاشان در بیمارستان متینی اجرا می‌گردد که در این خصوص، آلاینده‌های زیست محیطی و مخاطرات ایمنی و بهداشتی کارکنان در تاریخ اول مهرماه سال جاری با نظارت نماینده معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایران اندازه‌گیری شد.

دکتر خندان آلاینده‌های زیست محیطی را شامل انتشار به هوا، آب و پسماندها و مخاطرات ایمنی و بهداشتی را نظیر عوامل زیان‌آور محیط کار مانند نور، سر و صدا، گرد و غبار، ارتعاش و ارگونومی کارکنان برشمرد و افزود: اندازه‌گیری انجام شده با میزان استاندارد آن و الزامات قانونی و آیین‌نامه‌ها مورد بررسی قرار می‌گیرد.