امروز : 24 مرداد 1403
  • 1402/07/26 - 09:32
  • /ZbSB

پیام تسلیت سرپرست بیمارستان متینی در پی وقایع دردناک غزه‌

اینجانب این فجایع دردناک و اسفبار را به محضر شریف صاحب العصر والزمان حضرت بقیة الله الاعظم (عج) و امت اسلام تسلیت عرض می‌کنم. به امید آنکه به زودی در قدس شریف نماز پیروزی و وحدت امت اسلامی اقامه شود.

به گزارش روابط عمومی این مرکز پیام تسلیت دکتر امیر حسین احسنی به شرح زیر است :

طبق فرمایش رهبر معظم انقلاب :امروز در قضیه‌ی غزه، این واکنش بر دوش همه‌ی ما وجود دارد. باید واکنش نشان بدهیم. عده‌ای گرسنه‌اند، عده‌ای زیر بمباران‌اند، عده‌ای دارند صد تا صد تا به شهادت میرسند. عالم، چه عالم دانشگاه، چه عالم حوزه باید تلاش کند حق را بشناسد، در کنار حق بایستد. نگاه کردن بی‌تفاوت برای عالم و دانشمند جایز نیست. امروز واکنش در برابر قضیه غزه مسئولیت همگانی است. نخبگان و عالمان حوزه و دانشگاه بی‌تفاوت نباشند.

دکتر امیر حسین احسنی

سرپرست بیمارستان متینی