• 1390/11/30 - 13:24
  • /Z12h

فعالیتهای عمرانی در حال انجام در بیمارستان متینی

عملیات توسعه فضای فیزیکی نمازخانه بیمارستان آغاز شد. مدیر بیمارستان متینی با اعلام این خبر به سایر فعالیت‌های عمرانی در حال انجام در بیمارستان اشاره کرد و افزود: بهسازی ساختمان شماره 1 بیمارستان شامل دفتر گروههای چشم و ENT، آموزش، کتابخانه و مخابرات در حال انجام است. ایشان همچنین  بازسازی پاویون پزشکان و اینترن‌های خانم و جداسازی سرویس‌های بهداشتی ساختمان شماره 1 را از دیگر فعالیتهای در حال اجرا برشمرد و گفت: افزایش فضای سالن مطالعه دانشجویان در کنار کتابخانه در ساختمان مذکور انجام شده و امور بهسازی آن در حال اتمام است. آقای دکتر خندان با اعلام اینکه اصلاح ساختار موتورخانه بیمارستان به اتمام رسیده است پیگیری در خصوص تابلو برق، افزایش فضای سبز بیمارستان و پیگیری خرید یک دستگاه OAE(دستگاه شنوایی سنجی مخصوص نوزادان) را از برنامه‌های آتی بیمارستان برشمرد.