• 1394/07/07 - 12:53
  • /Z5yh

راه اندازی اتوکلاو پلاسما در بیمارستان متینی برای اولین بار در کاشان

اولین اتوکلاو پلاسما در بیمارستان متینی نصب و راه‌اندازی گردید....

اولین اتوکلاو پلاسما در بیمارستان متینی نصب و راه‌اندازی گردید.

آقای دکتر حسن فرجی‌پور رئیس بیمارستان متینی با بیان این خبر افزود:  استریلیزاسیون پلاسما به عنوان یک روش استریل در درجه حرارت و رطوبت پایین و با حداکثر دمای 50 درجه سانتیگراد می‌باشد که در تمام دنیا مورد استفاده بوده و مورد تأیید می‌باشد.

ایشان با اشاره به انجام استریلیزاسیون در این فناوری با روش فیزیکی اظهار داشت: در این دستگاه زمان استریل نمودن کاهش یافته و تولید مواد سمی متوقف و عمر ست‌ها افزایش می‌یابد.

آقای دکتر فرجی‌پور توانایی دیگر این روش را کاربری راحت دستگاه بدون نیاز به وسایل جانبی مثل لوله‌کشی یا سیستم تهویه، و اضافه‌شدن باقیمانده مواد مصرفی نظیر اکسیژن و آب به محیط برشمرد.

ایشان در پایان افرود: این دستگاه با هزینه‌ای بالغ بر یک و نیم میلیارد ریال از محل اعتبارات هیأت امناء ارزی دانشگاه علوم پزشکی کاشان خریداری گردیده است.