• 1401/12/27 - 14:15
  • /ZpAh

راه انداری دستگاه های آنژیوگرافی چشم، لیزر آرگون و رادیو گرافی

با اعتباری بیش از 90 میلیارد ریال: دستگاه هایOCT آنژیوگرافی چشم، لیزر آرگون و رادیو گرافی در کاشان راه اندازی شد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان، از راه اندازی دستگاه هایOCT آنژیوگرافی چشم، لیزر آرگون و رادیوگرافی(OPG) در این مرکز با هزینه بیش از 90 میلیارد ریال خبر داد. به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر کورش ساکی اظهار داشت: دستگاهOCT آنژیوگرافی چشم به مبلغ حدود 50 میلیارد ریال از محل اعتبارات دانشگاه علوم پزشکی کاشان، دستگاه لیزر آرگون با هزینه 40 میلیارد از محل هیات امنا ارزی و دستگاهOPG با مبلغ پنج میلیارد ریال از اعتبارات هیات امنای ارزی به بهر برداری رسید. وی، با اشاره به راه اندازی دستگاهOCT آنژیوگرافی چشم گفت: دستگاه توموگرافی و آنژیوگرافی چشم، برترین مدل موجود در منطقه شمال اصفهان است با تکنولوژی به روزی که دارد طی 10 سال آینده نیز جزء برترین مدل های موجود خواهد بود. دکتر ساکی یادآور شد: دستگاهOCT به صورت همزمان می تواند عملکردی معادل چندین دستگاه آنژیوگرافی، OCT، رتینال کمرا( فوندوس کمرا)، فلورسین آنژیوگرافی(آنژیوگرافی تزریق با ماده حاجب) وOCT آنتریور و پوستریور را انجام دهد. وی، تصریح کرد: با توجه به شیوع بالای دیابت و چاقی در منطقه کاشان و مستعد بودن این افراد جهت خونریزی شبکیه و برای پیشگیری از نابینایی در بیماران دیابتی که در مراحل پیشرفته بیماری هستند، دستگاه لیزر ایریدکس راه اندازی شد. وی، قابلیت های این دستگاه را از جمله داشتن میکروپالس جهت لیزر ناحیه ماکولای شبکیه عنوان کرد و اظهار داشت: این دستگاه لیزر شبکیه با الگوی مشخص سرعت لیزر در بیماران دیابتی را افزایش داده و باعث متمایز ساختن این دستگاه از دستگاه های هم نوع خود در بخش خصوصی شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان، یادآور شد: با توجه به نبودن دستگاه لیزر در بخش دولتی و بالا بودن تعرفه بخش خصوصی، وجود این دستگاه باعث افزایش رضایتمندی بیماران و کاهش هزینه می شود که این اقدام می تواند گامی موثر در راستای درمان بیماران در تمام سطوح مالی باشد. وی ادامه داد: دستگاه رادیوگرافی(OPG) جهت کاهش اشعه دریافتی بیمار در صورت نیاز به بررسی چندین دندان به صورت همزمان و شکستگی استخوان فک به کار می رود. دکتر ساکی گفت: این مرکز به عنوان دومین مرکز دانشگاهی بعد از دانشکده ی دندانپزشکی است که می تواند خدمات گرافی دندان را با تعرفه دولتی به مراجعین ارائه دهد.