• 1391/11/05 - 13:25
  • /ZN2h

برگزاری جلسه مشترک رئیس دانشگاه با مدیران و اعضای گروههای بالینی چشم و ENT

جلسه مشترک رئیس دانشگاه با مدیران و اعضای گروههای بالینی چشم و ENT در روز چهارشنبه 4 بهمن 91 در محل سالن اجتماعات بیمارستان متینی برگزار شد....

جلسه مشترک رئیس دانشگاه با مدیران و اعضای گروههای بالینی چشم و ENTدر روز چهارشنبه 4 بهمن 91 در محل سالن اجتماعات بیمارستان متینی برگزار شد. در این جلسه که معاون آموزشی، معاون پژوهشی دانشگاه، رئیس دانشکده پزشکی و مدیر و قائم مقام رئیس بیمارستان متینی نیز حضور داشتند مدیران گروههای چشم و ENTبه بیان عملکرد گروههای خود پرداخته و هر یک از اعضای گروهها پیرامون مسائل آموزشی و پژوهشی چشم و ENT، مشکلات و مسائل پیش رو، کمبود منابع و تقویت هر چه بیشتر زیرساخت‌های موجود مطالبی ارائه نمودند در ادامه آقای دکتر محمد حسین اعرابی رئیس دانشگاه سخنان مبسوطی در خصوص ارتقاء سطح کمی و کیفی آموزش و پژوهش ایراد نمودند و در خصوص حل مشکلات مطروحه از جمله: خرید تجهیزات پزشکی مورد نیاز بیمارستان به تفکیک هر گروه قول مساعد دادند.