• 1396/06/16 - 12:13
  • /Zqyh

آیین گرامیداشت روز پزشک و داروساز و کارمند در بیمارستان متینی برگزار گردید

آیین گرامیداشت روز پزشک و داروساز و کارمند با همت و حضور رئیس بیمارستان، مدیریت بیمارستان متینی و جمعی از پزشکان و داروسازان و پرسنل محترم بیمارستان،یکشنبه مورخ 96/6/12 در سالن آمفی تاتر بیمارستان برگزار گردید.

در این مراسم رئیس بیمارستان ضمن تبریک در خصوص خدمات و فعالیت های انجام شده در بیمارستان ، صحبت هایی را ایراد فرمودند و در مورد ساماندهی هرچه بهتر طرح قاصدک نیز مطالبی را متذکر شدند و از خدمات پزشکان و پرسنل در خدمت‌رسانی به بیماران قدردانی نمودندو برلزوم  همکاری تمامی پرسنل واحدها برای ارائه هر چه بهتر خدمات درمانی تأکید کردند.

دکتر احمد یگانه مقدم نیز در این مراسم ضمن خیرمقدم و تبریک از روسا و مدیران قبلی و فعلی از کسانی که در حوزه سلامت بیمارستان تلاش کردند تجلیل نمودند . همچنین روز کارمند را به تمامی پرسنل محترم بیمارستان تبریک گفتند و خواستار ارائه خدمات درمانی به مرجعان محترم شدند.

گفتنی است در پایان این مراسم از پزشکان و داروسازان محترم و دو تن از پرسنل بازنشسته بیمارستان تقدیر و تجلیل گردید.