• 1391/11/04 - 10:58
  • /ZL2h

کمک پزشکان و کارکنان بیمارستان متینی به ساخت مرکز بهداشتی درمانی در منطقه زلزله‌زده آذربایجان شرقی

پزشکان و کارکنان بیمارستان متینی یک از روز حقوق خود را جهت ساخت مرکز بهداشتی درمانی منطقه ورزقان اختصاص دادند. دکتر علی خندان مدیر و قائم مقام رئیس بیمارستان با اشاره به این مطلب افزود: کمک نقدی پزشکان و کارکنان بیمارستان به حساب مجمع خیرین سلامت دانشگاه واریز گردید. ایشان ضمن تقدیر و تشکر از پزشکان و کارکنان بیمارستان ابراز امیداوری کرد که این هدیه بتواند سهمی کوچک از مشکلات بهداشتی درمانی مردم منطقه زلزله‌زده را برطرف نماید.